INSTALLATIE VAN VERLICHTING
Kent u het gevoel van verdwalen in een lampenwinkel? Niet omdat u geen gevoel voor richting heeft, dat zouden we natuurlijk niet durven suggereren, maar omdat de keuze uit verschillende lampen en armaturen zo groot is. Tijd om af te bakenen. Zoekt u verlichting voor uw woning? Dan ligt sfeerverlichting wellicht meer voor de hand. Bij het uitzoeken van verlichting voor uw bedrijfspand speelt functionaliteit juist weer een grote rol. Wij zijn er voor iedereen die dit soort vervelende situaties wil voorkomen. Bij ons kunt u namelijk terecht voor advies en installatie van binnen- en buitenverlichting.
 
 
EEN COMPLEET LICHTPLAN
Natuurlijk zijn er nog andere zaken om rekening mee te houden bij het aanschaffen van verlichting. Hoeveel natuurlijke lichtinval is er op de plaats die u wilt verlichten? Hoe licht moet de locatie in kwestie worden? Allemaal zaken om over na te denken wanneer u zich in de wondere wereld der verlichting stort. Gelukkig denken de experts van Elektromaani graag met u mee.
Niet alleen kunt u rekenen op een gedegen lichtadvies. Onze elektromonteurs verzorgen ook de installatie van de gewenste verlichting tot in de puntjes. Volgens de nieuwste richtlijnen en technieken. Zo ontzorgen wij u. Profiteer van onze complete service.